Adakah zakar anda kecil, tidak bermaya & pancut awal masa mendayung?

Rahsia 8312 Lelaki Berjaya Besarkan & Panjangkan Zakar Dengan Mudah Kini Dibongkar!

Dalam masa yang singkat, anda boleh miliki zakar yang tembam, gemuk & panjang!

Sangat berkesan untuk besarkan zakar

Zakar panjang dalam masa seminggu

Sangat mudah digunakan

Ribuan testimoni seronok dengan saiz baru

Dicipta oleh lelaki untuk lelaki

Tiada campuran bahan kimia

Disahkan selamat untuk kegunaan awam

Bercakap tentang kesihatan zakar, ini ialah masalah utamanya

Adakah anda juga menghadapi masalah yang sama?

CEPAT PANCUT!

Baru masuk kepala dah nak pancut, tak sampai 1 minit~

ZAKAR LEMBIK

Nak tusuk masuk pun tak puas, bini tak puas langsung

ZAKAR PENDEK

Alahai kecilnya saiz, mendayung kuat pun bini tak rasa apa

Semua masalah ni akan menyebabkan anda tak yakin bila nak bersama pasangan.

Anda tak perlu risau dah tentang tu.

Rahsia zakar besar, panjang, tembam, gemuk, gebu & kerass kini dibongkar!

Mulai hari ini, anda boleh buat isteri semakin seronok nak bersama anda!

Memperkenalkan…

Alphamens Formulation

Sangat mudah digunakan

Tiada campuran bahan kimia

Dicipta oleh lelaki untuk lelaki

Zakar panjang dalam masa seminggu

Sangat berkesan untuk besarkan zakar

Disahkan selamat untuk kegunaan awam

Ribuan testimoni seronok dengan saiz baru

PENTING!

Alpha Men’s Formulation Bukan Ubat Kuat!

Ini ialah supplement untuk lelaki. Disarankan ambil secara konsisten untuk kesan maksimum.

Apa kelebihan & Fungsi Alphamens Formulation Untuk Lelaki Seperti Anda?

KELEBIHAN

Zakar anda semakin besar & tembam, bini mesti puas hati

Ukuran lilit zakar semakin bertambah, sedap bila masuk lubang

Saiz zakar makin panjang, seronok nak tusuk dalam-dalam

Bini cepat rasa klimaks & pancut dengan zakar yang padat

Bini rasa puas setiap kali bersama, menunggu je anda ajak masuk bilik

FUNGSI

Membuang angin dalam urat supaya zakar dapat kembang sepenuhnya

Menambah kepadatan zakar untuk memuaskan nafsu pada faraj

Memberi tenaga tambahan untuk mendayung hampir 1 jam setiap malam

Mengurangkan rasa ngilu pada kepala zakar & melambatkan pancutan

Membantu menambah saiz salur darah pada zakar untuk lebih keras

SIAPA PERLU GUNA?

Lelaki yang miliki zakar kecil

Lelaki yang memiliki zakar pendek

Lelaki yang mati pucuk atau ED

Lelaki yang nak dayung lebih 1 jam setiap kali bersama

Lelaki yang nak dengar pasangan meraung ketika mendayung

Lelaki yang nak puaskan nafsu isteri setiap malam

Anda hanya perlu ambil 2 tablet setiap pagi. Satu botol mempunyai 60 biji tablet untuk kegunaan 1 bulan.

Alphamens Formulation Ni Betul-betul Menjadi Ke?

Dulu mereka juga tak percaya…

Tapi lihat sendiri apa kata mereka selepas gunakan Alpha Men’s Formulation

Anda nak hasil yang sama?

“Baru 10 hari makan dah ada perubahan. Nanti nak repeat lagi”

“Zakar mudah tegang & keras selepas gunakan Alphamens”

“Mencanak lain macam, urat semua keluar. 2-3 round pun tak goyang”

“Alphamens ni memang power”

“Ada peningkatan tenaga semasa bersama”

“Baru makan 2 biji dah ada perubahan. Nak order lagi”

“Sebelum ni saya skeptical dengan supplement lelaki ni. Saya tahu banyak supplement lelaki ini mengandungi bahan-bahan terlarang dan tiada kelulusan KKM. Tapi bila terbaca mengenai khasiat Alpha Men’s ni, saya berminat untuk cuba… Ternyata, Alpha Men’s ni terbaik untuk prestasi zahir dan batin.Terasa macam remaja dulu”

Dato Hj Adnan – Senawang

[ Disclaimer : Result may vary depends on individual health & frequency of usage ]

“Saya pernah guna 1 produk lain sebelum ni. Tapi lepas makan je, terus sakit kepala dan demam. Terus tak berani ambil produk lelaki. Tapi bila kawan rekomen Alpha Men’s ni, dalam masa 5 hari sahaja dah nampak perubahan dah. Padu lain macam sampai wife tanya. 😊

– En. Atan, Seremban –

[ Disclaimer : Result may vary depends on individual health & frequency of usage ]

“Saya dah try macam-macam produk sebelum ni. Spray, Gel, Capsule. Semua tak jadi dan ada kesan sampingan. Tapi bila kawan bagi cuba Alpha Men’s untuk 10 hari. Saya rasa perubahan 3x ganda dari segi energy dan performance tu. Ereksi tu lainn macammm.. “

– Cikgu Bob, Seremban –

[ Disclaimer : Result may vary depends on individual health & frequency of usage ]

Tuan-tuan, Alpha Men’s Formulation dah lalui ujian klinikal & disahkan selamat!

Menggunakan herba semulajadi

Tiada campuran bahan kimia

Tiada kesan sampingan negatif

Berikut ialah senarai bahan semulajadi yang digunakan dalam Alpha Men’s Formulation

Tongkat Ali

Tongkat Ali terbukti dapat meningkatkan libido kejantanan dan meningkat stamina. Tongkat Ali dapat membantu anda:

✅ Memberikan tenaga tambahan

✅ Meningkatkan metabolisme

✅ Membina otot dengan pesat

✅ Membaiki kondisi tubuh

Catuaba

Catuaba ialah herba yang berfungsi dengan baik untuk meningkatkan nafsu lelaki & membaiki sistem seksual.  Catuaba dapat membantu anda:

✅ Membesarkan batang zakar

✅ Meluaskan salur darah zakar

✅ Meningkatkan libido

✅ Membantu kekalkan fokus

Butea Superba

Butea Superba berfungsi untuk  meningkatkan libido dan membaiki stamina selain mempunyai 15 vitamin lain yang dapat membantu anda:

✅ Mengawal kolesterol

✅ Membina otot

✅ Memberikan tenaga tambahan

✅ Memberikan nikmat kepuasan maksimum

Panax Ginseng

Panax Ginseng ialah herba tradisional yang popular di China. Mereka menggunakan ginseng untuk membaiki sistem saraf. Panax Ginseng akan membantu anda:

✅ Membaiki sistem seksual

✅ Mengurangkan stress

✅ Merawat migrain & sakit kepala

✅ Membaiki kondisi tubuh

Saw Palmetto

Saw Palmetto digunakan dalam perubatan tradisional untuk merawat penyakit prostat. Saw Palmetto dapat membantu anda:

✅ Mengurangkan risiko kanser prostat

✅ Membaiki sistem seksual

✅ Menguatkan sistem buah pinggang

✅ Meguatkan sistem imunisasi

Stevia

Stevia terkenal sebagai pemanis semulajadi dan sering digunakan dalam produk kesihatan terutamanya untuk kuruskan badan. Stevia membantu anda :

✅ Mengawal diabetes

✅ Mengawal tekanan darah tinggi

✅ Memberikan tenaga tambahan

✅ Membaiki sistem imunisasi

Dandelion

Dandelion terkenal dalam masyarakat China dan terbukti mempunyai khasiat dan vitamin yang sangat banyak. Dandelion membantu anda  :

✅ Menguatkan sistem tubuh

✅ Menguatkan tulang

✅ Mengawal tekanan darah

✅ Mengelakkan kekejangan otot

Epimedium

Epimedium mempunyai bahan aktif yang berfungsi untuk merawat mati pucuk. Epimedium dapat membantu anda:

✅ Mengurangkan risiko mati pucuk

✅ Membaiki salur darah

✅ Meingkatkan hormon

✅ Menguatkan sistem otot

Maca

Maca ialah tumbuhan herba yang terkenal untuk membaiki sistem seksual lelaki. Maca dapat membantu anda :

✅ Meningkatkan stamina

✅ Membina otot zakar

✅ Meningkatkan hormon 

✅ Memberikan tenaga tambahan

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris digunakan secara tradisional untuk meningkatkan tenaga tubuh dan membaiki sistem seksual.. Tribulus Terrestris dapat membantu anda:

✅ Mengurangkan kekejangan

✅ Membaiki sistem seksual

✅ Meingkatkan nafsu seksual

✅ Menguatkan sistem otot

Apa yang membezakan Alpha Men’s dengan produk lain?

Formula Pakar Perubatan

Alpha Men’s Formulation menggunakan formula yang dicadangkan oleh pakar perubatan tradisional.

Ekstrak Herba Semulajadi

Alpha Men’s Formulation dirumuskan daripada ekstrak herba semulajadi yang terbukti berkesan meningkatkan stamina & saiz zakar.

Kelulusan Dari KKM

Alpha Men’s Formulation mendapat pengikhtirafan daripada pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan kod sijil – 170419/04/096

Selamat Untuk Pesakit

Alpha Men’s Formulation juga disahkan selamat digunakan oleh pesakit yang menghidap 3 serangkai kerana bahannya menggunakan herba sahaja.

Stok Tahan Lama

Alpha Men’s Formulation ialah satu-satunya produk yang memberikan anda 60 tablet dalam satu botol, boleh tahan sehingga 2 bulan.

Sebelum anda beli, ada 2 berita baik untuk anda hari ini

BARANG SAMPAI BARU BAYAR!

Anda boleh buat tempahan hari ini & bayar semasa posmen hantar barang nanti

Pastikan anda jawab panggilan yang dibuat oleh posmen & terima parcel yang mereka hantar.

** Pihak kurier akan kenakan caj RM10 untuk COD, nanti terus bayar juga semasa menerima barangan,

PRIVASI ANDA DIUTAMAKAN!

Setiap pembelian yang anda buat akan dibungkus dengan baik dan tidka ditulis nama produk untuk menjaga privasi anda.

** Boleh beli dengan tenang, wife anda pun tak akan tahu punya tentang produk ni 😀

Tak sabar dah nak beli?

Berapa harga Alpha Men’s Formulation?

Ribuan pengguna dah pun merasai keseronokan mendayung sehingga puas!

Tapi hari ini, kami nak bagi peluang kepada anda untuk merasai nikmat zakar yang tembam, besar & panjang!

Harga asal sekotak Alpha Mens Formulation ialah RM240 seunit…

Namun hari ini

03 December 2020

Anda hanya perlu bayar

RM240

RM200

Rm170

Rm140 Sahaja

Nak lebih penjimatan?

Anda hanya perlu bayar RM123 sahaja seunit jika anda membuat pembelian pakej 3 unit hari ini. 

⭐️⭐️

PAKEJ SINGLE

Untuk 1 Bulan

RM240

RM140

🎉 Jimat RM100 🎉

1 Unit Alpha Men’s Formulation

60 Biji Tablet

PERCUMA POSLAJU

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PAKEJ GOLD

Untuk 3 Bulan

RM480

RM260

🎉 Jimat RM220 🎉

2 Unit Alpha Men’s Formulation

120 Biji Tablet

PERCUMA POSLAJU

⭐️⭐️⭐️

PAKEJ PLATINUM

Untuk 5 Bulan

RM720

RM370

🎉 Jimat RM350 🎉

3 Unit Alpha Men’s Formulation

180 Biji Tablet

PERCUMA POSLAJU

Tentang Kami

SZ HUMAIRA TRADING (NS0212721-M) ialah syarikat tunggal yang memiliki lesen dan hak milik penuh kepada produk Alpha Men’s Formulation. 

Kami tidak pernah melantik mana-mana pihak ketiga untuk menjual produk ini kecuali dinyatakan.

 

Alpha Men’s Formulation

Alpha Men’s Formulation ialah produk kesihatan untuk lelaki yang disahkan selamat untuk digunakan daripada pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan kod 170419/04/096  & diisytiharkan halal daripada pihak JAKIM.

Sebarang penggunaan produk ini perlu mendapat nasihat pihak doktor terlebih dahulu jika anda menghidap sebarang penyakit. Sample telah diuji dan disahkan selamat serta memberikan kesan positif kepada pengguna.

📍 Alamat

173-1 PUSAT PERNIAGAAN LAVENDER HEIGHTS, JALAN LAVENDER HEIGHTS 5, TAMAN LAVENDER HEIGHTS 70400, SEREMBAN NEGERI SEMBILAN

☎️ Telefon

011-5115 5150
018-230 7460

✉️ Email

Alphamens2u@gmail.com