Bercakap tentang kesihatan zakar, ini ialah masalah utamanya

Adakah anda juga menghadapi masalah yang sama?

CEPAT PANCUT!

Baru masuk kepala dah nak pancut, tak sampai 1 minit

ZAKAR LEMBIK!

Nak tusuk masuk pun tak puas, bini tak puas langsung

ZAKAR PENDEK!

Alahai kecilnya saiz, mendayung kuat pun bini tak rasa apa

Semua masalah ni akan menyebabkan anda tak yakin bila nak bersama pasangan.

Anda tak perlu risau dah tentang tu.

Rahsia zakar besar, panjang, tembam, gemuk, gebu & kerass kini dibongkar!

Mulai hari ini, anda boleh buat isteri semakin seronok nak bersama anda!

 

Memperkenalkan…

Alpha Men’s Formulation

Sangat mudah digunakan
Tiada campuran bahan kimia
Dicipta oleh lelaki untuk lelaki
Zakar panjang dalam masa seminggu
Sangat berkesan untuk besarkan zakar
Disahkan selamat untuk kegunaan awam
Ribuan testimoni seronok dengan saiz baru

PENTING!

Alpha Men’s Formulation Bukan Ubat Kuat!

Ini ialah supplement untuk lelaki. Disarankan ambil secara konsisten untuk kesan maksimum.

Apa kelebihan & Fungsi Alphamens Formulation Untuk Lelaki Seperti Anda?

Anda hanya perlu ambil 2 tablet setiap pagi. Satu botol mempunyai 60 biji tablet untuk kegunaan 1 bulan.

Berikut ialah senarai bahan semulajadi yang digunakan dalam Alpha Men’s Formulation

Tongkat Ali

Tongkat Ali terbukti dapat meningkatkan libido kejantanan dan meningkat stamina. Tongkat Ali dapat membantu anda:

✅ Memberikan tenaga tambahan

✅ Meningkatkan metabolisme

✅ Membina otot dengan pesat

✅ Membaiki kondisi tubuh

Catuaba

Catuaba ialah herba yang berfungsi dengan baik untuk meningkatkan nafsu lelaki & membaiki sistem seksual.  Catuaba dapat membantu anda:

✅ Membesarkan batang zakar

✅ Meluaskan salur darah zakar

✅ Meningkatkan libido

✅ Membantu kekalkan fokus

Butea Superba

Butea Superba berfungsi untuk  meningkatkan libido dan membaiki stamina selain mempunyai 15 vitamin lain yang dapat membantu anda:

✅ Mengawal kolesterol

✅ Membina otot

✅ Memberikan tenaga tambahan

✅ Memberikan nikmat kepuasan maksimum

Panax Ginseng

Panax Ginseng ialah herba tradisional yang popular di China. Mereka menggunakan ginseng untuk membaiki sistem saraf. Panax Ginseng akan membantu anda:

✅ Membaiki sistem seksual

✅ Mengurangkan stress

✅ Merawat migrain & sakit kepala

✅ Membaiki kondisi tubuh

Saw Palmetto

Saw Palmetto digunakan dalam perubatan tradisional untuk merawat penyakit prostat. Saw Palmetto dapat membantu anda:

✅ Mengurangkan risiko kanser prostat

✅ Membaiki sistem seksual

✅ Menguatkan sistem buah pinggang

✅ Meguatkan sistem imunisasi

Stevia

Stevia terkenal sebagai pemanis semulajadi dan sering digunakan dalam produk kesihatan terutamanya untuk kuruskan badan. Stevia membantu anda :

✅ Mengawal diabetes

✅ Mengawal tekanan darah tinggi

✅ Memberikan tenaga tambahan

✅ Membaiki sistem imunisasi

Dandelion

Dandelion terkenal dalam masyarakat China dan terbukti mempunyai khasiat dan vitamin yang sangat banyak. Dandelion membantu anda  :

✅ Menguatkan sistem tubuh

✅ Menguatkan tulang

✅ Mengawal tekanan darah

✅ Mengelakkan kekejangan otot

Epimedium

Epimedium mempunyai bahan aktif yang berfungsi untuk merawat mati pucuk. Epimedium dapat membantu anda:

✅ Mengurangkan risiko mati pucuk

✅ Membaiki salur darah

✅ Meingkatkan hormon

✅ Menguatkan sistem otot

Maca

Maca ialah tumbuhan herba yang terkenal untuk membaiki sistem seksual lelaki. Maca dapat membantu anda :

✅ Meningkatkan stamina

✅ Membina otot zakar

✅ Meningkatkan hormon

✅ Memberikan tenaga tambahan

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris digunakan secara tradisional untuk meningkatkan tenaga tubuh dan membaiki sistem seksual.. Tribulus Terrestris dapat membantu anda:

✅ Mengurangkan kekejangan

✅ Membaiki sistem seksual

✅ Meingkatkan nafsu seksual

✅ Menguatkan sistem otot

Alphamens Formulation Ni Betul-Betul Menjadi Ke?

Dulu mereka juga tak percaya…

Tapi lihat sendiri apa kata mereka selepas gunakan Alpha Men’s Formulation

Anda nak hasil yang sama?

Tak sabar dah nak beli?

Berapa harga Alpha Men’s Formulation?

Ribuan pengguna dah pun merasai keseronokan mendayung sehingga puas!

Tapi hari ini, kami nak bagi peluang kepada anda untuk merasai nikmat zakar yang tembam, besar & panjang!

Harga asal sekotak Alpha Mens Formulation ialah RM240 seunit…

Namun hari ini

23 September 2021

Anda hanya perlu bayar

RM240

RM200

Rm170

RM120 Sahaja

 

Nak lebih penjimatan?

Anda hanya perlu bayar RM123 sahaja seunit jika anda membuat pembelian pakej 3 unit hari ini.

⭐️⭐️

PAKEJ SINGLE

Untuk 1 Bulan

RM240

RM120


🎉 Jimat RM120 🎉

1 Unit Alpha Men’s Formulation

60 Biji Tablet

PERCUMA POSLAJU

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PAKEJ GOLD

Untuk 3 Bulan

RM480

RM210


🎉 Jimat RM270 🎉

2 Unit Alpha Men’s Formulation

120 Biji Tablet

PERCUMA POSLAJU

⭐️⭐️⭐️

PAKEJ PLATINUM

Untuk 5 Bulan

RM720

RM300


🎉 Jimat RM420 🎉

3 Unit Alpha Men’s Formulation

180 Biji Tablet

PERCUMA POSLAJU

PRIVASI ANDA DIUTAMAKAN!

Setiap pembelian yang anda buat akan dibungkus dengan baik dan tidak ditulis nama produk untuk menjaga privasi anda.

** Boleh beli dengan tenang, wife anda pun tak akan tahu punya tentang produk ni 😀