Nak Miliki Zakar Yang Lebih KERAS, BESAR & PANJANG?

Formulasi Istimewa Memantapkan Zakar Lelaki Untuk Membuatkan Pasangan Tersenyum Gembira & Kepuasan Setiap Kali Bersama.

Dapatkan

Alpha Men’s

Produk yang diformulasikan oleh pakar perubatan untuk membantu lelaki memiliki zakar yang lebih keras, besar & panjang.

Bahan Utama Alpha Men’s

Alphamens menggunakan bahan semulajadi yang digunakan sejak turun temurun dalam rawatan tradisional untuk menguatkan tenaga batin & membesarkan zakar.

Info Lengkap

Alpha Men’s

Dapatkan maklumat lengkap mengenai AlphaMens sebelum membuat pembelian.

 

Adakah anda mempunyai masalah di bawah?

Zakar Tak Mengeras?

Kepala Zakar Tak Cukup Besar?

Batang Zakar Kecil & Pendek?

Zakar Lembik & Susah Terangsang?

Kulit Zakar Sensitif & Kerap Pancut Awal?

Tak Boleh Mendayung Lebih 3 Minit?

Pasangan Anda Tak Pernah Puas?

Jika anda mengalami masalah di atas, maka anda perlu perbaikinya segera supaya anda boleh mendapatkan nikmat yang lebih memuaskan ketika bersama pasangan!

Anda berada di tempat yang betul. Bersedia untuk jadikan zakar anda lebih keras, besar dan panjang seperti yang anda idamkan selama ini.

Tidak dinafikan bahawa zakar yang keras, besar dan panjang adalah idaman setiap lelaki.

Maka ramai lelaki bergantung harap kepada produk yang menjanjikan bulan bintang konon boleh besarkan zakar, namun akhirnya memudaratkan diri sendiri.

Fakta menunjukkan 82% pengguna produk ubat kuat di pasaran menghadapi simptom yang membahayakan kesihatan terutamanya penyakit jantung dan darah tinggi. Malah ada yang menyebabkan kematian mengejut!

Situasi Ini Membuatkan Kami Bertindak!

Lambakan ubat kuat yang terlalu banyak di pasaran boleh membahayakan kesihatan lelaki. Situasi ini membuatkan kami terpanggil untuk menghasilkan produk yang selamat & berkesan secara semulajadi.

Maka terhasillah satu produk khas untuk lelaki hebat seperti anda menjadi lebih hebat di ranjang.

Memperkenalkan…

Alpha Men’s Formulation

Tablet Kunyah Berperisa Oren Dengan Campuran Ekstrak Herba Semulajadi Untuk Membesar, Mengeras & Memanjangkan Zakar.

PENTING!

Alpha Men’s Formulation Bukan Ubat Kuat!

Ini ialah supplement untuk lelaki. Disarankan ambil secara konsisten untuk kesan maksimum.

Apa yang membezakan Alpha Men’s dengan produk lain?

Sudah pasti kami berbeza daripada ubat kuat lain yang ada di pasaran. Kami bukan sahaja membantu anda memiliki zakar yang hebat, tetapi turut menjaga keselamatan ‘aset berharga’ anda.

Formula Pakar Perubatan

Alpha Men’s Formulation menggunakan formula yang dicadangkan oleh pakar perubatan tradisional.

Ekstrak Herba Semulajadi

Alpha Men’s Formulation dirumuskan daripada ekstrak herba semulajadi yang terbukti berkesan meningkatkan stamina & saiz zakar.

Kelulusan Dari KKM

Alpha Men’s Formulation mendapat pengikhtirafan daripada pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan kod sijil – 170419/04/096

Selamat Untuk Pesakit

Alpha Men’s Formulation juga disahkan selamat digunakan oleh pesakit yang menghidap 3 serangkai kerana bahannya menggunakan herba sahaja.

Stok Tahan Lama

Alpha Men’s Formulation ialah satu-satunya produk yang memberikan anda 60 tablet dalam satu botol, boleh tahan sehingga 2 bulan.

Apa Kelebihan Yang Anda Akan Perolehi Selepas Menggunakan Alpha Men’s Formulation?

Zakar Makin Besar, Gemuk & Gebu

Zakar Makin Panjang Seperti Yang Anda Idamkan

Bila Stim, Zakar Jadi Sangat Keras, Baru Seronok Nak Masuk Dalam

Tak Pancut Awal Dah, Boleh Tahan Lama

Membantu Merawat Masalah Mati Pucuk / Erectile Dysfunction (ED) Secara Semulajadi

Tak mudah penat, bertenaga setiap masa

Boleh Mendayung Lebih Lama & Buat Pelbagai Posisi

Meningkatkan Hormon Kejantanan Supaya Pasangan Lebih Tertarik

Pasangan Puas, Anda Puas, Hidup Makin Bahagia

Anda boleh menikmati semua kelebihan ini selepas menggunakan Alpha Men’s Formulation secara konsisten. Dapatkan stok anda sekarang!

Sejak beratus tahun dahulu, manusia sudah pun mempunyai ubat kuat yang dibuat sendiri berasaskan herba.

Namun pada ketika itu, mereka tidak mempunyai teknologi untuk menghasilkan ubat dalam bentuk tablet. Mereka merebus dan minum air rebusan herba tersebut sahaja.

Sekarang anda tak perlu lagi buat semua tu. Kami sudah gabungkan semua herba terkenal seluruh dunia ke dalam satu tablet.

Berikut ialah senarai herba yang menjadi bahan utama dalam Alpha Men’s Formulation.

Tongkat Ali

Tongkat Ali terbukti dapat meningkatkan libido kejantanan dan meningkat stamina. Tongkat Ali dapat membantu anda:

✅ Memberikan tenaga tambahan

✅ Meningkatkan metabolisme

✅ Membina otot dengan pesat

✅ Membaiki kondisi tubuh

Catuaba

Catuaba ialah herba yang berfungsi dengan baik untuk meningkatkan nafsu lelaki & membaiki sistem seksual.  Catuaba dapat membantu anda:

✅ Membesarkan batang zakar

✅ Meluaskan salur darah zakar

✅ Meningkatkan libido

✅ Membantu kekalkan fokus

Butea Superba

Butea Superba berfungsi untuk  meningkatkan libido dan membaiki stamina selain mempunyai 15 vitamin lain yang dapat membantu anda:

✅ Mengawal kolesterol

✅ Membina otot

✅ Memberikan tenaga tambahan

✅ Memberikan nikmat kepuasan maksimum

Panax Ginseng

Panax Ginseng ialah herba tradisional yang popular di China. Mereka menggunakan ginseng untuk membaiki sistem saraf. Panax Ginseng akan membantu anda:

✅ Membaiki sistem seksual

✅ Mengurangkan stress

✅ Merawat migrain & sakit kepala

✅ Membaiki kondisi tubuh

Saw Palmetto

Saw Palmetto digunakan dalam perubatan tradisional untuk merawat penyakit prostat. Saw Palmetto dapat membantu anda:

✅ Mengurangkan risiko kanser prostat

✅ Membaiki sistem seksual

✅ Menguatkan sistem buah pinggang

✅ Meguatkan sistem imunisasi

Stevia

Stevia terkenal sebagai pemanis semulajadi dan sering digunakan dalam produk kesihatan terutamanya untuk kuruskan badan. Stevia membantu anda :

✅ Mengawal diabetes

✅ Mengawal tekanan darah tinggi

✅ Memberikan tenaga tambahan

✅ Membaiki sistem imunisasi

Dandelion

Dandelion terkenal dalam masyarakat China dan terbukti mempunyai khasiat dan vitamin yang sangat banyak. Dandelion membantu anda  :

✅ Menguatkan sistem tubuh

✅ Menguatkan tulang

✅ Mengawal tekanan darah

✅ Mengelakkan kekejangan otot

Epimedium

Epimedium mempunyai bahan aktif yang berfungsi untuk merawat mati pucuk. Epimedium dapat membantu anda:

✅ Mengurangkan risiko mati pucuk

✅ Membaiki salur darah

✅ Meingkatkan hormon

✅ Menguatkan sistem otot

Maca

Maca ialah tumbuhan herba yang terkenal untuk membaiki sistem seksual lelaki. Maca dapat membantu anda :

✅ Meningkatkan stamina

✅ Membina otot zakar

✅ Meningkatkan hormon 

✅ Memberikan tenaga tambahan

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris digunakan secara tradisional untuk meningkatkan tenaga tubuh dan membaiki sistem seksual.. Tribulus Terrestris dapat membantu anda:

✅ Mengurangkan kekejangan

✅ Membaiki sistem seksual

✅ Meingkatkan nafsu seksual

✅ Menguatkan sistem otot

Pengguna Alpha Men’s Formulation Sudah Pun Memiliki Zakar Yang Mereka Idamkan.

Sekarang Giliran Anda Pula Miliki Zakar Yang Keras, Besar & Panjang.

“Sebelum ni saya skeptical dengan supplement lelaki ni. Saya tahu banyak supplement lelaki ini mengandungi bahan-bahan terlarang dan tiada kelulusan KKM. Tapi bila terbaca mengenai khasiat Alpha Men’s ni, saya berminat untuk cuba… Ternyata, Alpha Men’s ni terbaik untuk prestasi zahir dan batin.Terasa macam remaja dulu”

Dato Hj Adnan – Senawang

[ Disclaimer : Result may vary depends on individual health & frequency of usage ]

” Bila ambil Alpha Men’s ni dalam 2 minggu, lain macam perginyer. Macam ada suis. Anytime boleh ‘ON’. Pagi, Petang, Malam.  Saiz pun kembang dan Paduu je. Yang penting selamat untuk saya”

– Mr. Ujang – Kuala Pilah

[ Disclaimer : Result may vary depends on individual health & frequency of usage ]

“Saya dah try macam-macam produk sebelum ni. Spray, Gel, Capsule. Semua tak jadi dan ada kesan sampingan. Tapi bila kawan bagi cuba Alpha Men’s untuk 10 hari. Saya rasa perubahan 3x ganda dari segi energy dan performance tu. Ereksi tu lainn macammm.. “

– Cikgu Bob, Seremban –

[ Disclaimer : Result may vary depends on individual health & frequency of usage ]

“Saya pernah guna 1 produk lain sebelum ni. Tapi lepas makan je, terus sakit kepala dan demam. Terus tak berani ambil produk lelaki. Tapi bila kawan rekomen Alpha Men’s ni, dalam masa 5 hari sahaja dah nampak perubahan dah. Padu lain macam sampai wife tanya. 😊

– En. Atan, Seremban –

[ Disclaimer : Result may vary depends on individual health & frequency of usage ]

Mereka sangat berpuas hati dengan kesan yang diterima. Anda bagaimana?

Bertindak sekarang juga!

Alpha Men’s Formulation sangat mudah digunakan.

Anda hanya perlu ambil 2 tablet setiap pagi. Satu botol mempunyai 60 biji tablet untuk kegunaan 1 bulan.

Bagi mendapatkan kesan terbaik untuk zakar anda : 

✅ Lebih keras

✅ Lebih besar 

✅ Lebih panjang

✅ Lebih mantap

Anda dicadang untuk menggunakan 3 botol Alpha Men’s Formulation secara berterusan.

 

Berapa Harga Yang Perlu Anda Keluarkan Untuk Mendapatkan Zakar Yang Keras, Besar & Panjang?

Alpha Men’s Formulation sangat menjimatkan berbanding produk lain yang ada di pasaran.

Harga sebenar Alpha Men’s Formulation yang tertera di kotak ialah Rm240 bagi setiap unit. Namun hari ini anda tidak perlu membayar harga penuh. Kami berikan anda diskaun istimewa untuk anda bertindak segera.

RM240

RM220

RM200

RM140 SAHAJA

Kami menyediakan 3 pakej untuk anda pilih. Jika anda mahu kesan yang lebih efektif dan kekal lebih lama, anda disarankan untuk mendapatkan pakej premium. Lebih banyak, lebih jimat.

Tentang Kami

SZ HUMAIRA TRADING (NS0212721-M) ialah syarikat tunggal yang memiliki lesen dan hak milik penuh kepada produk Alpha Men’s Formulation. 

Kami tidak pernah melantik mana-mana pihak ketiga untuk menjual produk ini kecuali dinyatakan.

 

Alpha Men’s Formulation

Alpha Men’s Formulation ialah produk kesihatan untuk lelaki yang disahkan selamat untuk digunakan daripada pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan kod 170419/04/096  & diisytiharkan halal daripada pihak JAKIM.

Sebarang penggunaan produk ini perlu mendapat nasihat pihak doktor terlebih dahulu jika anda menghidap sebarang penyakit. Sample telah diuji dan disahkan selamat serta memberikan kesan positif kepada pengguna.

📍 Alamat

173-1 PUSAT PERNIAGAAN LAVENDER HEIGHTS, JALAN LAVENDER HEIGHTS 5, TAMAN LAVENDER HEIGHTS 70400, SEREMBAN NEGERI SEMBILAN

☎️ Telefon

011-5115 5150
018-230 7460

✉️ Email

Alphamens2u@gmail.com